Starity

Channing Tatum jövőre szünetelteti színészi karrierjét

2012. december 05. 22:10   |   Szerző: unicum95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Channing Tatum az Inside Movie-nak elárulta, hogy 2013-ban szünetelteti színészi karrierjét, hogy rendezésre használja fel az idejét.

hirdetés
Channing Tatum jövőre szünetelteti színészi karrierjét

Channing Tatum, az idei év legszexibb férfija jövőre biztosan csak filmek rendezésével fog foglalkozni, ahogy az Inside Movies egyik interjújában árulta el. A projektjeit egyik produkciós kollégájával, Reid Carolinnal fogja kivitelezni.

„Reidnek és nekem három-négy filmötletünk van, amit nagyon szeretnénk megvalósítani. A jövő év folyamán valószínűleg nem fogadunk el szerepajánlatot, és papírra vetjük, amit először rendezni fogunk. Jónak látjuk, hogy karrierünk ennek a terét is kipróbáljuk, hogy milyen a kamerák mögött dolgozni.”

Channing nemrég kezdte el a Magic Mike folytatásának forgatókönyvi munkálatait, amit ő is fog megrendezni. Azonkívül Evel Knievel amerikai kaszkadőr és művész életrajzi filmjén is dolgozik, a rendezés ötlete mégis a színész Magic Mike, A bűn hálójában és Mellékhatások című filmjei rendezőjétől, Steven Soderberghtől jött.

„Nem hinném, hogy Reiddel elég tökösek lennénk ebbe belevágni anélkül, hogy láttuk volna, hogyan dolgozik Soderbergh. Három filmen dolgoztam vele, tehát adott pár jó rendezői tippet, és sok mindent tanultam tőle.”

Annak ellenére, hogy színészeti karrierjét szünetelteti, Channing Tatum négy további filmje jelenik meg jövőre: a Mellékhatások (február 8.), a G.I. Joe: Megtorlás (március 29.), a White House Down (június 28.) és a Foxcatcher. Mivel főszereplőt játszik mind a négy filmben, valószínűleg észre se vesszük hiányát, de az idei nyár egyik legnagyobb durranását, a Magic Mike-ot mindenképp érdemes megnézni a folytatás érkezése előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek