Starity

Tragédiával búcsúzik a téli szünetre a Vámpírnaplók

2012. december 07. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb meglepő fordulattal készülnek a sorozat készítői a téli szünet előtti részben, ugyanis egy régi szereplőtől el kell búcsúzniuk a nézőknek.

hirdetés
Tragédiával búcsúzik a téli szünetre a Vámpírnaplók
Fotó: Justin Stephens/The CW

Merész fordulatokkal fűszerezték meg a Vámpírnaplók negyedik évadát a készítők, hiszen szinte minden a feje tetejére állt, ráadásul most újabb nagy változás kering a levegőben.

A The CW nagysikerű sorozatából idén már csak egyetlen rész kerül levetítésre Amerikában, ugyanis a december 13-i kilencedik epizód után téli szünet következik, majd 2013-ban újult erővel térnek vissza Mystic Falls természetfeletti lakói. Azonban előzetes információk szerint egy régi szereplő nélkül, ugyanis a szezon felét lezáró részben könnyes búcsút kell venniük a nézőknek egy olyan karaktertől, akit már az első évadban megismertünk.

Nem mellesleg pedig még mást is tartogat az O Come, All Ye Faithful című epizód, hiszen a karácsonyi hangulaté lesz a főszerep, ráadásul Elena és Damon elutaznak Gilberték hétvégi házába – melyben egyszer már Elena és Stefan is töltöttek egy hétvégét -, hogy segítsenek Jeremynek, akinek jelenleg akaratlanul is, de célja, hogy végezzen vámpír nővérével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek