Starity

James Arthur nyerte a 2012-es brit X-Faktort

2012. december 10. 11:11   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan lezajlik az X-Faktor időszaka, hazánkban is az utolsó részeket éljük, Amerikában is lassan, de biztosan közeledünk a végéhez, a brit X-Faktor pedig vasárnap este véget ért.

hirdetés
James Arthur nyerte a 2012-es brit X-Faktort

A brit tehetségkutató idén a kilencedik évaddal startolt a képernyőkön, ám amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan véget is ért. A szoros mezőnyből végül James Arthur került ki győztesként.

A mentorok közül először Tulisa vált munkanélkülivé, aki mellesleg tavaly a győztes Little Mix mentora volt, idén azonban kevésbé volt szerencsés, utolsó lánya, a fináléesélyes Ella Henderson „csak” a hatodik helyen végzett. Louis Walsh ebben az évben a csapatokat kapta, végső bandája, a Union J éppen lecsúszott a dobogóról, így a negyedikek lettek. Gary Barlow mentoráltja, Christopher Maloney eredetileg nem jutott be az élő show-ba, ám később a nézőknek lehetőségük adódott egy versenyzőt bejuttatni a legjobbak közé, így a szavazatok alapján Chris folytatatta a küzdelmet. A 28 éven felüliek kategória legjobbja a harmadik helyet tudhatja magáénak. Nicole Scherzinger idén szerencsésnek vallhatja magát, hiszen a második és az első helyet is fiai foglalták el. A második helyen Jahméne Douglas végzett.

James Arthur győzelmével pedig lezárult a 2012-es X Factor, de a rajongóknak nem kell aggódni, hiszen a nagyszabású tehetségkutató jövőre is visszatér újabb tehetséges versenyzőkkel és állítások szerint új mentorokkal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek