Starity

Geszti: „Csobot Adélnak nincs helye a döntőben”

2012. december 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán Geszti Péternek volt a legnehezebb elfogadnia a közönség döntését, mely alapján 2012-ben Szabó Dávid csúszott le az X-Faktor dobogójáról. A párbajból továbbjutó Csobot Adél rengeteg kritikát kapott Gesztitől.

hirdetés
Geszti: „Csobot Adélnak nincs helye a döntőben”
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

A X-Faktor legutóbbi adásában Szabó Dávid és Csobot Adél párbajában az előbbi maradt alul. Az énekes mentora, Geszti Péter többször is bátran kijelentette: Dávid sokkal jobb énekes, mint Adél. Péter már korábban is illette kritikával a nagykárolyi énekesnőt, mondván, mindig ugyanabban bizonyít, semmin sem változtat.

„Hogy nem az éneklésével volt jobb Adél, abban biztos vagyok – nyilatkozta Geszti Péter a Blikknek. – Kedves személyiség, de megosztó, mint minden erős, jellegzetes karakter. De amennyi ember hörög ellene, úgy látszik, ugyanannyi támogatja őt SMS-ekkel. A műsor szabályai szerint ezért itt van a helye, még akkor is, ha szerintem nem elég jó énekes hozzá. A szakmai sorrend másként alakult volna” – tette a mentor, aki azt is elmondta, hogy Nagy Feró döntésén például nem lepődött meg, az indoklásán annál inkább.

Geszti Péter nemcsak Nagy Feróval került kisebbfajta összetűzésbe, hanem Csobot Adél mentorával, Malek Miklóssal is, aki az After X-ben válaszolt Geszti Péternek. Szerinte mentortársa nem tud jót mondani Adélról, mindig csak saját magát ismétli vele kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek