Starity

Tim Urban megírta Taylor Swift és Harry Styles szakítódalát

2012. december 11. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift és Harry Styles szerelme ugyan még virágzik, de Tim Urban már meg is írta a dalt, amit Taylor elénekelhet szakításuk után.

hirdetés
Tim Urban megírta Taylor Swift és Harry Styles szakítódalát
Fotó: Kevin Winter/ Getty Images

Ha szerelmi bánat ihlette slágerekről van szó, Taylor Swift nem szorul segítségre. Az énekesnő számára a szakítás kimeríthetetlen forrásnak tűnik dalszerzői karrierjében.

Taylor jelenleg Harry Styles oldalán keresi a boldogságot, így kevéssé valószínű, hogy szakítódalon törné a fejét, azonban Tim Urban, az American Idol 9. szériájának versenyzője jóvoltából már nem is kell nagyon törnie magát ezügyben, az énekes ugyanis már meg is írta a dalt, amit Taylor előadhat, ha ez a párkapcsolati kísérlete is kudarcba fulladna.

Tim elég mókás szöveget agyalt ki a dalhoz: “He was the wrong direction with a beautiful face.”

„Állandóan dalokat írok, amiknek a fele hülyeség”magyarázta Tim a The Hollywood Reporternek. „Valamiért eszembe jutott, hogy dalt fog írni erről.”

Az énekes szombaton este töltötte fel a fiktív szakításról szóló dalocskát és két óra múlva döbbenten vette észre, hogy már 5000 megtekintésnél járt.

Taylor Swift és Harry Styles egyelőre nem reagáltak a paródiára, bár a hírek szerint annyira el vannak foglalva egymással, hogy elképzelhető, hogy még nem is hallották a dalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek