Starity

Madonnától fog énekelni Adam Lambert

2012. december 12. 12:12   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 30 éves énekest felkereste a pop királynője azzal a kéréssel, hogy szeretné, ha az egyik dala bekerülne a műsorba, és Adam adná elő.

hirdetés
Madonnától fog énekelni Adam Lambert

Adam részt vett a VH1 Buzz reggeli műsorában, ahol természetesen minden a vasárnap adásba kerülő Divasról szólt.

Megtudhattuk, hogy Adam rengetegszer lóg a telefonon, beszélik a műsort, a dalokat, a fellépők sorrendjét, és meglepetésre is számíthatunk. A fellépő dívák közül találkozott párral, de csak futólag, így izgatott, hogy új barátságokat köthet a szakmában, bár azt hozzá tette, hogy az igazi dívák nem állnak szóba egymással.

Kelly Rowland az egyik nagy kedvence, de külön örül, hogy Kelly Clarkson is részt fog venni a műsorban, hiszen régóta figyelemmel kíséri a pályafutását. Kiemelte a feltörekvő, fiatal dívákat, mint Demi Lovato, Miley Cyrus és Ciara, akiktől érdekes szettekre számíthatunk. Az egész este tisztelgés lesz a dance műfaj, és a két, ebben az évben elhunyt díva, Donna Summer és Whitney Houston előtt.

Adam kedvenc dívája hangilag Aretha Franklin, de showbusiness és kinézet terén viszont Madonna örök. Itt elárulta, hogy Madonna felkereste őt, hogy szeretné, ha az egyik dala benne lenne a műsorban, és azt szeretné, ha Adam énekelné el. Már nagyon régóta Madonna-rajongó – a középiskolája óta –, és mindig felnézett rá. Csodálta a ruháit, a koreográfiáit és a videóit is nagyon innovatívnak tartotta. Nagyon megtisztelőnek érzi, hogy előadhatja egy dalát, de azt nem árulta el, hogy melyiket, így aki kíváncsi, az kénytelen lesz megnézni a műsort.

Ebben az évben Adam nemcsak a pop királynőjétől, hanem a legendás rockbandától, a Queentől is felkérést kapott. Brian Mayjel és Roger Taylorral hat show-t nyomott le a nyáron, így felvette Freddie Mercury hálátlan és súlyos cipőit.

Az interjúban Adam válaszolt pár rajongói kérdésre is. Nincs mindig stylistja, imád vásárolni és öltöztetni magát, és sok kiegészítőt hord. A vörös szőnyegen egyszer lőtt nagyon mellé, tavaly januárban, a poncsós megjelenésével, amit úgy titulált, hogy úgy nézett ki, mint egy kövér Pocahontas. Az öltözékei legtöbbször a hangulatát tükrözik vissza, mindig a kedve szerint válogat. De nem veszi komolyan, szerinte a zene és a divat is csak szórakozás. Nem tudja, mennyi cipője van, mivel rengeteg. Szereti a cipőket, fontosnak tartja őket. A Glambertök szerinte olyanok, mint a pumák. Szépek, önállóak, agresszívek. A fiatalabb Glambertök pedig bébi pumák.

Arra a kérdéssel, hogy melyik hírességgel szeretne fagyöngy alá kerülni, elkezdte Carrie székét húzogatni, hogy „gyere, gyere csak közelebb”, majd szájon puszilta.

Ennek ellenére Lambert kijelentése hatalmas média szenzációt keltett, és a műsor is kapott egy kis plusz reklámot. A show-t itthoni idő szerint hétfőn, reggel 6-kor adja le a VH1. Hogy melyik dalt választják, rejtély, hiszen Madonna több évtizedes munkásságából lehet válogatni. Legtöbben a VOGUE-ban, Like a Prayerben és a Hungban reménykednek, de olyan is volt, aki a Like a Virgint javasolta az énekesnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek