Starity

Avril Lavigne feldolgozta a Nickelback dalát

2012. december 12. 12:12   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Avril nemrég énekelte fel a stúdióban kedvese együttesének egyik számát, sőt, hangja egy japán animációs filmben is felcsendül.

hirdetés
Avril Lavigne feldolgozta a Nickelback dalát

Nyár óta alkot párt Chad Kroeger és Avril Lavigne, és úgy látszik, nemcsak eljegyzésükkel mélyítették el szerelmüket, hanem segítenek egymásnak a zenei karrier építésében.

Avril nemrég feldolgozta kedvese együttesének egyik számát, még pedig a How You Remind Me-t. A felénekelt dal egy japán animációs filmben csendül fel, mégpedig a One Piece-ben. Ráadásul még egy Lavigne-dal is elhangzik a mesében, ami pedig egy Joan Jett-feldolgozás, a Bad Reputation. Nem meglepő, hogy Avril feldolgozta a Nickelback számát, hisz Chad segített neki az új albuma elkészítésében, ami a jövő év elejére várható.

A dal kapcsán a rajongók véleménye megoszlik: vannak, akiknek egy cseppet sem nyerte el tetszését. „Szeretlek, Avril Lavigne, de mégis azt mondom, hogy ez rossz” – írta az egyik rajongója a Twitteren.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek