Starity

Sarah Hyland szeret Mila Kunis lenni

2012. december 12. 17:05   |   Szerző: Janie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két színésznő láthatóan nagyon hasonlít egymásra. Sarah a Complex magazinban adott interjúban beszélt a Modern családban való szerepléséről, a humorérzékről és Mila Kunisról.

hirdetés
Sarah Hyland szeret Mila Kunis lenni

A 22 éves színésznőt először az iskolai éveiről kérdezték, amelyre készséggel válaszolt. „Az egyetlen horror, amit átéltem, az volt, hogy amikor az Annie című filmben szerepeltem, amiben Mollyt alakítottam, az összes gyerek a sulimban azt hitte, hogy szupergazdag vagyok, és mindig odajöttek hozzám a játszótéren, hogy pénzt kérjenek tőlem. Mindenki azt hitte, ez milyen király dolog. Aztán a középiskolát már egy művészeti suliban jártam ki, az nem volt nagy cucc.”

A Modern családról elárulta, hogy mint színész mindig is remélte, hogy látványos meglepetést tud okozni. Ez a sorozatban sikerült is. Elmondta, hogy pályája során sok minden befolyásolta. Olyan sorozatokon nőtt fel, mint az Amanda Show, a Jóbarátok és a Will és Grace. Soha nem gondolta magáról, hogy vicces, de a humorérzékét ezekből az időkből nyerte.

Érdekesség, hogy Mila Kunis szintén hasonlóan nyilatkozott a témáról az Esquire magazin interjújában. Elmondta, hogy bár csinál vicces dolgokat, nem tartja magát viccesnek. „Azt hiszem, abban a pillanatban, amikor azt hiszed, hogy vicces vagy, na, onnantól kezdve már nem vagy az.”

Ezek szerint nem hiába hasonlítgatják folyton a két lányt. Hyland elmondta, hogy ez a leghízelgőbb bók, amit valaha kapott, mert Kunis csodálatos személyiség és nagyon kedves lány.


Fotó: Complex

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek