Starity

Meghalt Miley Cyrus szeretett kiskutyája

2012. december 13. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő köztudottan hatalmas állatbarát, több kutyust is tart otthon, ám nemrég elveszítette egyik legszeretettebb kedvencét, így most teljesen maga alatt van.

hirdetés
Meghalt Miley Cyrus szeretett kiskutyája

Igazán szomorú napja volt tegnap a 20 éves színész-énekesnőnek, Miley Cyrusnak, mivel elvesztette egyik kiskedvencét, a yorkshire terrier fajtájú kiskutyáját, Lilát.

Azt ugyan még nem tudni, hogy mi okozta Lila halálát, de a kutyus már októberben is kórházba került egészségügyi okok miatt, Miley már akkor is maga alatt volt, azonban most teljesen a padlóra került, a Twitteren sírta el a bánatát a követőinek.

„Nem találok semmi okot, ami miatt ki kéne kelnem az ágyból ma. Soha életemben nem éreztem ekkora fájdalmat, a szívem sose volt még így összetörve, Lila, az én édes kislányom elhunyt. Most egy kis időre eltűnök, kell egy kis gyógyulási idő. Köszönöm mindenkinek, aki szeretetet küld nekem. Szükségem van rá.”

Megértjük Miley fájdalmát, de szerencsére ott van vele a családja, vőlegénye, valamint a számos kisállat a ház körül, akik talán segítenek enyhíteni a kétéves kiskutya elvesztésével járó traumát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek