Starity

Hatalmasat bukott Tulisa debütáló albuma

2012. december 12. 18:06   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit X Factor mentorának múlt héten jelent meg első szólóalbuma, és hatalmas bukott Nagy-Britanniában.

hirdetés
Hatalmasat bukott Tulisa debütáló albuma
Fotó: Bank Fashion

Múlt héten jelent meg The Female Boss címmel az N-Dubz egykori tagjának, Tulisának a debütáló albuma. Az első kislemez, a Young már áprilisban napvilágot látott róla, és óriási sikert aratott Nagy-Britanniában: az első héten 122 ezer darabot adtak el belőle, és az év egyik legjátszottabb dala lett.

A kezdeti sikerek azonban nem tartottak sokáig. Harmadik kislemeze, a Sight of You is csak a 18. helyet szerezte meg a brit listán, de az album még ezt is alulmúlta. A lemezből az első héten mindössze 7 ezer példány talált gazdára, és a 35. helyen nyitott vasárnap a szigetországban.

Nyilván nem ilyen adatok várhatók egy olyan előadótól, aki hetente képernyőn van az X Factornak köszönhetően. Pláne azért sem, mert mentortársának, Gary Barlow-nak is idén jelent meg szólóalbuma, amelyből hatszor több kelt el az első héten, mint Tulisa lemezéből.

Az albumról a kritikusok kifejezetten rossz véleményen vannak. „Nem ilyennek kellene lennie a popnak” – írta többek között a Metro.co.uk.

Ezek után nem csoda, hogy az énekesnő az N-Dubz visszatérését akarja, de az már más kérdés, hogy ezzel a többi tag mennyire ért egyet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek