Starity

Elárverezhetik Lindsay Lohan személyes holmiját

2012. december 13. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan újabb problémával találta szembe magát, miután kiderült, hogy lezárták az általa bérelt raktárhelyiséget, mert nem fizette ki a bérleti díjat.

hirdetés
Elárverezhetik Lindsay Lohan személyes holmiját
Fotó: Charley Gallay/Getty Images

Egyre nagyobb slamasztikában van Lindsay Lohan, aki felhalmozott adótartozása és bírósági ügye mellett most még azért is aggódhat, hogy legalább a személyes holmiját ne árverezzék el- számol be a TMZ.

Mint korábban megírtuk, a színésznő összes bankszámláját zárolta az adóhatóság, amíg a sztár nem rendezi tartozását. Ez azt eredményezte, hogy Lindsay már sem az albérletét, sem pedig bérelt raktárhelyiségét nem tudja fizetni. Mostanra mintegy 16000 dollárral tartozik a raktározó cégnek, akik most felfüggesztették Lindsay számláját és lezárták a raktárat, valamint közölték az eladósodott színésznővel, hogy karácsonyig kap határidőt, hogy befizesse az elmaradását, különben a raktár teljes tartalmát nyílt aukción kiárusítják.

Ismerősei szerint Lindsay most családjától és barátaitól próbál kölcsönkérni, de egyelőre ekkora összeget senki nem tud a rendelkezésére bocsátani, így a botrányhősnő joggal tarthat attól, hogy elveszti designer ruhatárának és családi örökségének jórészét, valamint több, számára kínos személyes darabját is, amelyeket szintén bedobozolt és a raktárban helyezett el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek