Starity

Sztriptízmunkát ajánlottak Lindsay Lohannek

2012. december 14. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő onlájn mutogathatná bájait az internetezőknek, ha elfogadná az ajánlatot, amit egy New York-i sztriptízklub tett neki.

hirdetés
Sztriptízmunkát ajánlottak Lindsay Lohannek

Lindsay Lohan szénája egyre rosszabbul áll: nem elég, hogy Charlie Sheentől kapott kölcsön százezer dollárt, hogy adósságait fizetni tudja, még saját holmijait is elárverezhetik, mivel nem tudja kifizetni az albérletét, sem a raktárhelyiségét.

A válasz azonban megadatott Lindsay pénzügyi gondjaira, ugyanis állást ajánlottak neki. A Scores sztriptízbár kijelentette, kifizeti az adósságait, Beverly Hillsben található otthonának rezsijét is, amennyiben onlájn cseten vállalja testének adottságait.

A színésznő nem visszafogott mivoltáról híres, hiszen számos alkalommal vetkőzött már neves magazinok fotósainak, azonban az egyetlen gondot az jelentheti, hogy talán hamarabb kerül rács mögé, mintsem válaszolhatna a New York-i sztriptízklubnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek