Starity

A világ legszebb női Las Vegasban — Miss Universe 2012

2012. december 17. 09:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Javában zajlanak az előkészületek és a színpadi próbák a 2012-es Miss Universe-választásra Las Vegasban.

hirdetés
A világ legszebb női Las Vegasban — Miss Universe 2012

Fantáziadús, színes és szexi – ezzel a három melléknévvel tudnák leginkább leírni a pár napon belül kezdődő, idei évi Miss Universe szépségkirálynő-választások ruhakollekcióját.

Csupán három nap van hátra a december 19-én megrendezésre kerülő Miss Universe-választásokig, mikor a 89 jelöltet egyszerre láthatjuk a Las Vegasban (USA) megrendezésre kerülő „National Costume Show“ keretében.


Planet Hollywood – A rendezvény színhelye (Fotó: harrahs.com)

A Magyarországot képviselő, azaz a 2012-es év Miss Universe Hungary győztese, Konkoly Ági jellegzetes mohácsi hímzésű ruhát visel majd a döntőben. Ági ruhájának megtervezésére pályázatot írt ki korábban a Magyarország Szépe Kft., melyet Bélavári Zita ruhakölteménye nyert. A választásról tudósító Missology pozitívan értékelte a ruhadarabot: „szexi, visszafogott és elegáns.”


(Fotó: gulfnews.com)

A hetek óta tartó készülődés után már nem kell sokat várnunk, hogy megtudhassuk, ki lesz az idei Miss Universe. Természetesen mindannyian szurkolunk Áginak, aki méltóképp képviseli majd hazánkat a nagyszabású versenyen, és minden bizonnyal nagy izgalommal készül a megmérettetésre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek