Starity

Oláh Gergő nyerte az X-Faktort

2012. december 17. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután Csobot Adélt kiszavazták, Antal Timi mérkőzött meg Oláh Gergővel a vasárnapi fináléban.

hirdetés
Oláh Gergő nyerte az X-Faktort
Fotó: RTL Klub

A tegnap esti adásban végre megküzdött egymással Malek Miklós és Geszti Péter mentoráltja. A fináléban Antal Timi és Oláh Gergő lépett a színpadra, mindketten három-három dalt (két szóló- és egy közös produkció) és egy duettet adtak elő az előző szériák nyerteseivel.

Timi a tavalyi győztessel, Kocsis Tiborral, míg Gergő a 2010-es év hangjával, Vastag Csabával adott elő egy-egy dalt.

Miután lezárult a szavazás, Ördög Nóra Gergő nevét hirdette ki, akinek mentora, Geszti azon nyomban gratulált. Az egykori közmunkás, aki tizenkétmillió forinttal, egy autóval és egy luxusnyaralással lesz gazdagabb, nem feledkezett meg versenytársáról sem, aki bátran nevezheti magát az év női hangjának.

Gergő a Blikknek már arról is beszámolt, mihez fog kezdeni a nyereményével, de egy biztos: szeretteinek mindent meg fog adni, amire szükségük van: „Hosszú volna felsorolni, mi mindenre költeném el a pénzt. Bár szerintem még egy darabig albérletben lakunk majd Karancslapujtőn, küzdeni fogok azért, hogy elinduljon a folyamat, hogy saját lakáshoz jussunk. Szeretném a pénzt félretenni, gyűjteni, hogy aztán vehessünk egy ingatlant.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek