Starity

Jessica megakadályozta rajongója plasztikáját

2010. augusztus 01. 12:12   |   Szerző: Zsüdi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy 21 éves nő hirtelen az újságok címlapjára került azzal a bejelentésével, hogy Jessica Alba képére akarja átszabatni az arcát. A színésznőnek sikerült lebeszélnie fanatikus rajongóját.

hirdetés
Jessica megakadályozta rajongója plasztikáját

Elkeseredésében súlyos döntést hozott egy 21 éves kínai nő, aki elhatározta, Jessica Alba képére operáltatja át az arcát. A műtéttől azt reméli, hogy barátja, aki megőrül a 29 éves színésznőért, a szakítás után visszatér hozzá, ha megpillantja Albává változott, elhagyott szerelmét.

Csao King már eddig is bármibe belement, csak hogy a férfi kegyeit elnyerje, ha azt kérte, hogy Alba mimikáját utánozza, azt is zokszó nélkül megtette, sőt szerelme kérésére szőke parókát is viselt.
Jessica Albának azonban a fülébe jutott a hír, hogy hasonmása készül, és a hírt közlő lapnak nyilatkozott: "Ha valaki igazán szeret, nem számít, milyen vagy" - üzente a sajtón keresztül a sztár.

"Alba szavai nagy hatást tettek rám, fantasztikus, hogy Jessica ennyire aggódik miattam" - mondta a kínai nő, aki többé már nem akar más lenni, mint ami.

Érdekesség, hogy szinte teljesen ugyanez történt nemrég: Kim Kardashian egyik rajongója is férje miatt akart áhítottjára hasonlítani plasztikai műtétek segítségével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek