Starity

Hárommilliárd forintos lakást kap Suri Cruise

2012. december 18. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy fest, elkezdődött a vérre menő küzdelem a gyerek elkényeztetéséért a Cruise családban: Tom túllicitálja Katie Holmest egy 13,5 millió dolláros lakással, amelyet lányának szán.

hirdetés
Hárommilliárd forintos lakást kap Suri Cruise

Suri Cruise első karácsonyát fogja ünnepelni azóta, hogy szülei elváltak. Nemrég már beszámoltunk arról, hogy Katie Holmes nem hagyja szomorkodni lányát, és mindent megtesz annak érdekében, hogy boldog karácsonya legyen, de ehhez az apukának is van egy-két szava.

Az ötvenéves színész egy New York-i lakással, ami inkább nevezhető kúriának, lepi meg lányát, hogy póniját, játékait tudja hol elhelyezni (a játékai közé tartozik egy harmincezer dolláros mini versenyautó is, amit Tom 2010-ben vett neki). A hatéves kislány otthona 13,5 millió dollárba, azaz durván hárommilliárd forintba kerül.

Katie júniusban jelentette be, hogy beadja a válókeresetet, majd Los Angelesből New York Citybe, pontosabban egy manhattani luxuslakásba költözött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek