Starity

Michael Fassbender csinálja a fesztivált

2012. december 19. 14:02   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztár szereti a zenét és tud énekelni, néha boltban vagy interjúkban is énekel.

hirdetés
Michael Fassbender csinálja a fesztivált

Fassbender Ryan Gosling és Rooney Mara társaságában leforgatta új filmjét, a hónap elején pedig Írországba ment, hogy elkezdje felvenni a Frank című zenei alapokon nyugvó komédiát. A szerep kedvéért Michael megszabadult hajától, egy tegnap készült képen már punkos beütésű hajjal pózol egy képen, szakállal és borostával.

Szemtanúk és kollégák szerint a színész-énekes akár felvétel közben is elkezd dúdolni vagy énekelni, még akkor is, ha azt nem követeli meg a szerep. Míg más sztárok akarva-akaratlanul röhögőgörcsben törnek ki bizonyos jelenetek felvételekor, vagy improvizálnak a rendező megkérdezése nélkül, a német-ír sztár hűséges követői már rájöttek, hogy kedvencük azon emberek közé tartozik, akik a boltban, pénztárnál várakozás közben énekelnek, majd amint sorra kerülnek a pénztárosnál, akkor sem hagyják abba a dalolást.

Ryan Goslinggal például nagyon jól kijöttek. Michael nem egyszer rákezdett egy AC/DC-számra, aminek hallatára Ryan előkapta gitárját, és a nézelődő fanokkal közösen dalolásztak. A film forgatása véget ért, ám a projekt kb. félórányi koncertfilmet is tartalmaz, amiben a színész karaokézik Rooney Mara és Ryan Gosling mellett. Kiszivárgott információk szerint Michael nagyszerűen énekelt, és miután ivott, a járókelőket is megénekeltette, a színpadon eljárta a moon walk elnevezésű tánclépést, akkora hangulatot csinált, hogy a rendező hagyta felvenni a jeleneteket. Michael nehezen, de támogatás nélkül jött le a színpadról, majd megmasszírozta Gosling nyakát, bemutatott a lesifotósoknak, visszament kollégájához és együtt a fanokhoz mentek énekelni, illetve dedikálni.

Elsején Írországban kezdte forgatni a Frank című projektjét, amiben egy rockert alakít, akinek bandájához csatlakozik egy másik, kezdő rocker énekes, akit Domhnall Gleeson alakít. A történet Frank Sidebottom, a neves ír fiktív legenda karakterén és karrierjén alapul, egy szintén kitalált sztorin nyugszik majd a film.

A munka megkezdésének elején egy iskola mellett forgattak, ahol a szomszédos iskola diákjai megrohamozták a sztárt, amint észrevették őt és gitárral a kezében, fekete sminkkel és bőrruhában zendült dalra a nebulókkal, akiknek büntetésből aznap két órával többet kellett bentmaradniuk. A színész ezért nemrégen ellátogatott régi iskolájába, és drámaórákon jelent meg, ahol tippeket és tanácsokat adott a színésznek készülő diákoknak, majd velük együtt az ebédlőben ismét dalra fakadt, így a konyhás nénitől kapott egy vállveregetést, hogy nem kell megenni a spenótfőzeléket ellenben mindenki mással.

A felvétel heteket is csúszhat, ezen a héten a Mad Max forgatására látogatott el, hogy találkozzon kollégáival, Charlize Theronnal és Tom Hardyval, utóbbival énekversenyt rendeztek fanjaik előtt, és a tömeg Tom rapjét többre értékelte, mint Michael Metallica-számát. Egy tegnap előkerült videóban pedig Idris Elba és Liam Cunningham társaságában láthatjuk egy videoklipben, amit a szintén színész Idris készített, illetve keverte alá a zenét. Egyelőre csak egy perces verziója jelent meg, amelynek tervezik később hosszabb változatát kiadni. A bulin és a klip felvételekor Fassbender megint önmagát adta, ugyan nem ivott semmit, de rázta a lábait és annyit énekelt, hogy másnapra a hangja is elment.

Egy már törölt fanvideó szerint, említett bulin egy Guns ’n’ Roses-számot adott elő, az erek megmutatkoztak a torkán, és mikrofonjával a földön fekve énekelt, majd a soron következő Foo Fighters-számnál belevetette magát a tömegbe, szó szerint beleugrott a zsúfolt nézőtérbe, így nem esett le a földre, az ottani emberek kézről kézre adták a színészt, aki lényegében egy kört tett meg a teremben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

zene film dal ének
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek