Starity

Készül a Feláldozhatók harmadik része

2012. december 19. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb akciósztárokkal teli film van készülőben – erősítette meg Jackie Chan a minap, aki állítja, nem csak egy nyúlfarknyi szerep jut a számára.

hirdetés
Készül a Feláldozhatók harmadik része

Az akcióhős megerősítette, hogy szerepelni fog a nagy sikert aratott Feláldozhatókban, amelynek már készül a harmadik része.

A Kuala Lumpur-i sajtókonferencián beszélt a filmről a Cinema Online-nak: „Sylvester hívott meg, hogy szerepeljek a második részben, de túl elfoglalt voltam, mivel épp a CZ12-t forgattuk. De a meghívást kiterjesztette a harmadik filmre is, amelyet elfogadtam azzal a feltétellel, hogy szerepem nagyobb lesz annál, minthogy két jelenetben szerepeljek.”

A komédiaveterán ugyanakkor elárulta, Sylvester jelenleg újradolgozza a forgatókönyvet, miután ajánlotta neki, hogy merítsen inspirációt saját filmjéből, a Rush Hourból. Jackie olyan nevek mellé fog csatlakozni, mint Sylvester, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis és Nicolas Cage. A The Expendables 3 forgatása 2013-ban kezdődik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek