Starity

Cassadee Pope lett az amerikai Voice nyertese

2012. december 20. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai The Voice harmadik évadának nyertese ezúttal nem más, mint a fiatal, de tapasztalt Cassadee Pope!

hirdetés
Cassadee Pope lett az amerikai Voice nyertese

A tapaszalt és tehetséges Cassadee Pope mögött neves múlt hanyatlik. A lány emellé mégnagyobb karriert akart, ezért nyár végén jelentkezett az amerikai The Voice harmadik évadába!

A négy zsűri a meghallgatások alatt mind tátott szájjal halgatta az aranytorkú lány elbűvölő Natalia Imbruglia-feldolgozását, a Tornt. Cassadee ekkor Blake Shelton csapatába került, aki azóta sem bánta ezt meg. Sok szintén nagyon tehetséges, ám kezdő énekest mosott le a színpadról csodálatos hangjával. Olyan ismert dalok hangzottak el a The Voice-ban, mint a Maroon 5 Payphone dala vagy éppen Avril Lavigne My Happy Endingje.

A lány az egyik kedvenc énekesnőjével, akinek dalát már egyszer feldolgozta, Avril Lavigne-nel is előadott egy közös produkciót, de emellett Kelly Clarksonnal és Mr. Sheltonnal is megörveztették egy duettel a nézőközönséget.

Barátai, szerelme, Rian Dawson és családja támogatása és segítsége nem volt hiába, hiszen december 18-án (párja születésnapján) izgalommal telve állt ki a nézők elé, és nyerte meg a versenyt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek