Starity

Csalódásokkal ért véget a Házasodna a gazda

2012. december 20. 07:07   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szerda este a teljes unalomba fulladása előtt véget ért a Házasodna a gazda című valóságshow. A műsor nem volt igazán szórakoztató, a gazdák reményeit sem váltotta be maradéktalanul.

hirdetés
Csalódásokkal ért véget a Házasodna a gazda
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

András gazda hiába szerelmesedett bele a sok fogú Orsiba, keservesen csalódnia kellett, a lány szívét nem tudta elnyerni. A céltudatos Szilveszter gazda hiába vitte el választottját egy gyönyörű prágai kirándulásra. A hisztis és goromba Réka a város és traktornézés közben hirtelen megvilágosodott. Rájött, hogy nem igazán az ő élettere a falu, meg aztán a karrierépítést nem a falu aerobik edzőjeként kívánja elkezdeni. Főleg nem Szilveszter oldalán, akit nem tudott megszeretni, egyszóval ez a kapcsolat sem tudott kibontakozni.

Bence gazda és Melinda romantikus velencei hétvégéjén a nézők és Melinda már reménykedtek a boldog végkifejletben. Bence bevallotta, hogy nem szerelmes, de adott a kapcsolatuknak egy esélyt.

Anyuka kicsi fia, Tomi gazda ügyesen választott magának párt. A teltkarcsú, egyszerű lelkű Enikőnek sikerült belopnia magát a gazda és annak kedves szülei szívébe, meg a vagyonába. Számukra sanszos a happy end.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek