Starity

Kristen Stewart vetélytársra lelt Katy Perryben

2012. december 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry és Kristen Stewart a Queen frontemberének, Freddie Mercurynak barátnőjét, Mary Austint alakíthatják egy készülő mozifilmben.

hirdetés
Kristen Stewart vetélytársra lelt Katy Perryben

Az egyelőre névtelen Freddie Mercury-film a legismertebb hollywoodi sztárokat fogja felsorakoztatni, ez már biztos. Többek közt Kristen Stewart, Katy Perry és Lady Gaga is az említett nevek között van.

A lányok Mary Austin szerepéért küzdhetnek, aki egy hatéves kapcsolatot ápolt Freddie-vel, mielőtt bevallotta volna, jobban vonzódik a férfiakhoz. Ennek ellenére az OK! Magazinnak elárulta, Mary volt élete szerelme.

Lady Gaga, Katy Perry és Kristen Stewart kerülhetnek szóba Mary alakítóiként, aki nagy szerepet játszott Freddie életében. Mindannyian őrülten meg szeretnék szerezni a szerepet” – írja a Daily Star.

Az életrajzi film főszereplőjét már korábban megtalálták: Sacha Baron Cohen lesz Freddie alakítója, de több név egyelőre nem ismert. A film 2014-ben fog a mozikba kerülni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek