Starity

Provokatív fotó került elő Miley Cyrus születésnapjáról

2012. december 20. 22:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A néhány napja megjelent születésnapi képen meglehetősen érdekes személlyel és pózban látható az ex-Disney-sztár.

hirdetés
Provokatív fotó került elő Miley Cyrus születésnapjáról

Miley Cyrus már hírhedt arról, hogy a születésnapi bulikon nem fél elengedni magát, hiszen vőlegénye, Liam Hemsworth partiján egy pénisz alakú tortával pózolt. Legutóbb azonban saját születésnapján provokálta magát, amikor is egy sztriptíztáncosnő hátsóját tapogatva kapták lencsevégre.

A volt Disney-sztár november 23-án töltötte be 20. életévét és ez alkalomból a már korábban bemutatott malac mellé egy házibulival is meglepték barátai Hollywoodban. A banzájra azonban „különleges” vendégek is érkeztek, néhány sztriptíztáncosnő személyében, akik öltáncot is lejtettek az ünnepeltnek. Miley kapva az alkalmon egy közös fotóra is összeállt az egyikükkel – az egzotikus táncos átkarolta Cyrus derekát, majd a színész-énekesnő válaszként megmarkolta annak hátsóját.

Miley egyébként korábban a Twitteren figyelmeztette barátait, hogyha nem lesz legalább egy dögös táncos, akkor hivatalosan nem lesznek a barátai többé. Tehát úgy tűnik, a provokatív sztár elérte célját, hiszen kívánsága teljesült, a kérdés csupán az, hogy vőlegénye mit szól hozzá?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek