Starity

Pedofíliával vádolják a Lostprophets énekesét

2012. december 21. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Lostprophets frontemberét azzal vádolták meg, hogy megrontotta, majd képeket készített egy 13 év alatti gyermekről.

hirdetés
Pedofíliával vádolják a Lostprophets énekesét

Ian Watkinst, a Radio 1-nél dolgozó Fearne Cotton egykori barátját hétfőn őrizetbe vették hat gyermek szexuális bántalmazása vádjával. A 35 éves énekes állítólag egy kiskorú gyermekkel keveredett intim viszonyba, valamint illetlen képeket készített néhány további gyermekről.

Peter Doyle nyomozó szerint a vádlott nem beszélhetett külsős vendégekkel, ameddig a kihallgatás folyt, és segítséget kért mindenkitől, aki információval tud szolgálni. „Szeretnék mindenkit bátorítani, aki a nyomozást bárminemű információval segíteni tudja. Minden gondolat jelentős lehet számunkra.”

Egy szóvivő beszámolója szerint a Pontypridd énekesét szintén hasonló vádakkal illették, majd tartóztatták le, aki bíróság elé is állt a napokban. Iant a Cardiff Bay rendőrőrszobán hallgatták ki, de a kilencven perces tárgyaláson egy szót sem szólt. A következő meghallgatás december 31-én lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek