Starity

Fatima nélkül folytatódik a Voice!

2012. december 21. 23:11   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fekete Vonat egykori énekese rögtön elvérzett a Voice első élő showjában. Szintén kisett még Schweitzer Dóra, Dózsa Erik és Gyöngyösi Tamás is.

hirdetés
Fatima nélkül folytatódik a Voice!
Fotó: TV2

Pénteken este lezajlott a Voice első élő adása a dalra fakadó Szabó Kimmel Tamás vezetésével. Mesterenként három-három versenyző méretette meg magát az adásban. A nézőknek nem lehetett panasza a színvonalra, remek előadásokat hallhattak, intelligensen véleményező mesterekkel.

A műsor vendégei Király Linda és Horváth Charlie egy furcsa párként Cserháti Zsuzsa emlékét idézték meg. A jó ízléssel megrendezett műsor megelőlegezte az ünnepek hangulatát.

Caramel csapatából a cirmos hajú Quan volt az első fellépő, őt követte a magát némi arcszőrzettel férfiasító Berkes Olivér, majd a csalódást okozó Fatima. Ebből a csapatból Fatima esett ki.

Malek Andrea csapata a gömbölyded Schwarcz Dáviddal indított, aztán jött a kisfiúsan férfias Nádor Dávid, és végül a kissé erőtlenül daloló Schweitzer Dóra. Közülük Schweitzer Dórától búcsúztak a nézők.

Somló Tamás elsőként a céltudatos Czerovszky Henit küldte a színpadra, aki megmutatta a lírai oldalát. A többi énekeshez képest gyengébb teljesítményt nyújtó Dózsa Erik után érkezett az ikerpár egyik tagja, a nagy reménységnek tartott Szécsi Saci. Ahogy várható volt, Dózsa Erik nem jutott tovább.

Mező Misi csapata az ikerpár másik tagjával az inkább mélának, mint gátlásosnak tűnő Szécsi Böbével kezdett, a műsor utolsó két versenyzőjeként a külsejében is zűrös Gyöngyösi Tamás, valamint a közönség egyik nagy kedvence, Veres Mónika lépett színpadra. Tőlük Gyöngyösi Tamás lett a kieső.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek