Starity

Aláírta első lemezszerződését a Union J

2012. december 23. 10:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég ért véget az angol X-Faktor kilencedik szériája, ahol több lehetséges jövőbeli szupersztár is feltűnt, köztük a Union J nevű fiúcsapat is, akik a lányok rajongása mellett még egy lemezkiadó bizalmát is megnyerték.

hirdetés
Aláírta első lemezszerződését a Union J

Azt már eddig is tudtuk, hogy az X-Faktor évről évre „termeli„ a sztárokat, és az is nyilvánvaló, hogy nem kell elsőnek, sőt még néha dobogósnak sem lenni ahhoz, hogy valakinek nemzetközi szinten beinduljon a karrierje.

A Union J nevű fiúcsapatnak jósolják a legfényesebb karriert a kritikusok az idei mezőnyből, a zsűrik szerint ők lesznek a „Next Big Boyband”, azaz a „következő nagy fiúbanda„, és bár a fiúk a negyedik helyen végeztek, mégis elég hamar felkereste őket az egyik legnevesebb lemezkiadó cég, a Sony egy saját album összerakása ügyében.

A tagok, JJ Hamblett, George Shelley, Jaymi Hensley és Josh Cuthbert alig hiszik el, hogy ennyi idő leforgása alatt ez mind megtörténik velük, és nagyon izgatottak az első lemezükkel kapcsolatban.

„Ez csodálatos. Ez egy nagyon őrült hét volt. Amikor jelentkeztünk a show-ba, csak egy álom volt a lemezszerződés, ma pedig megyünk a Sonyhoz lerendezni a szerződést és a többi dolgot. Karácsony előtt már meg lesz a végleges megállapodás” – mondta izgatottam Jaymi a Daybreak című műsorban.

Tehát a csapat igen sikeres évet zárhat nemsokára, információk szerint a lemez tavasz környékén kerül a boltok polcaira, addig pedig az egyre népesebb rajongótábornak be kell érnie a fiúk fellépéseivel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek