Starity

Drogok közt fog nevelkedni Wiz Khalifa kisfia

2012. december 23. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hiphopsztár nem titkolja marihuána iránti szeretetét, de legújabb interjújában elárulta, születendő gyermeke a kábítószer világában fog nevelkedni!

hirdetés
Drogok közt fog nevelkedni Wiz Khalifa kisfia

Wiz Khalifa legalább olyan sok füvet szív, mint amennyit rappel róla, rajongói is tisztában vannak azzal, hogy többször van betépve, minthogy tiszta legyen. Mióta kiderült, hogy menyasszonya, Amber Rose első gyermeküket hordja a szíve alatt, nem szívott marihuánát a közelében, de egy nemrégiben adott interjúban elmondta, a gyerek biztosan drogok közt nő majd fel.

Az E! Newsnak adott nyilatkozatában a hiphopsztár arról beszélt, drogfogyasztási szokásuk mennyiben fogja befolyásolni a fiú életét, aki néhány héten belül napvilágot lát. „Nem fogok a gyerek körül füstölni, a kábulat és az általa okozott mámor nem tesz jót egy kölyöknek. De tudni fogja, mi az, hogyan kell használni.”

Wiz menyasszonya egyetértett a rapperrel, de azért elmondta, határokat fognak állítani a mit szabad és mit nem között. „Ez olyan, mint az alkohol. Gyerekként tudod, hogy tilos, csak a felnőttek ihatják. Erről lesz szó nálunk is. A fiunk tudni fogja, hogy az apja szeret füvezni.”

A vadkender immár legális Washingtonban és Coloradóban, valamint a legtöbb államban azon vannak, hogy legalizálják a marihuána-fogyasztást, ennek ellenére kíváncsiak vagyunk, mit fognak szólni ehhez a gyermekvédelmisek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek