Starity

Demi Lovato az iskolai lövöldözés áldozatainak emlékére énekelt

2012. december 29. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves énekesnő karácsony alkalmából feldolgozta az Alabama Angels Among Us című dalát, amit a december 14-én történt tömeges mészárlás áldozatainak emlékére ajánlott.

hirdetés
Demi Lovato az iskolai lövöldözés áldozatainak emlékére énekelt

Nincs olyan ember, aki ne hallott volna a szörnyűséges tragédiáról, ami a Connecticut állambeli Newtown egyik általános iskolájában történt december 14-én. A gyilkosságot egy Adam Lanza nevű 20 éves férfi követte el, aki először az édesanyját gyilkolta meg az otthonában, majd a Sandy Hook általános iskolába ment, ahol őrült lövöldözésbe kezdett. 26 ember esett áldozatul, köztük 20 diák, majd ezek után a támadó saját magával is végzett.

A tragikus eseményben elvesztett gyerekek és családjaik számára Demi Lovato egy dallal készült, amit december 24-én, Szentestén töltöttek fel YouTube-csatornájára.

A gyönyörű videó egy szívhez szóló üzenettel kezdődik: „Elképzelni sem tudjuk, hogy a családok jelenleg mit élhetnek át a Newton állambeli Connecticutban. Semmit sem tehetünk ami elfelejtettné a veszteségeiket, de összefoghatunk és támogathatjuk őket ebben a nehéz időszakban. Ez a dal, a december 14-én elvesztett angyalok tiszteletére szól.”

Az Egyesült Államok történetében ez az egyik legsúlyosabb iskolai vérengzés, és általános iskolában még ehhez hasonló sosem történt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek