Starity

Titokban férjhez ment Miley Cyrus karácsonykor?

2012. december 28. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb találgatások merültek fel a Cyrus-Hemsworth esküvőről. A legújabb pletykák szerint Miley és Liam titokban, karácsonykor mondták ki egymásnak a boldogító igent.

hirdetés
Titokban férjhez ment Miley Cyrus karácsonykor?

Miley Cyrus karácsony alkalmával elárasztotta a Twittert az ünneppel kapcsolatos posztokkal, köztük rengeteg képpel a családjáról, kutyáiról és saját magáról. Ezeken a fotókon pedig egy rejtélyes gyűrű látható az egykori Disney-sztár és Liam Hemsworth bal gyűrűsujján, ami sokak szerint a páros titkos esküvőjének jele.

Az ékszerek tulajdonképpen nem tűnnek igazi esküvői gyűrűnek, sokkal inkább egymásnak adott ajándéknak, azonban sokak úgy gondolják, csak álca. Újabb érvként a házzasság mellett előkerítették Miley egyik december 22-i tweetjét, melyben azt írta, hogy ez volt a lehető legjobb nap jövőbeli férjével, ami ugyancsak az esküvőre utalhat.

Egyébként már nem először röppent fel hír a menyegzőről, ugyanis amikor Miley a Borgore-ral közös Decisions című dalhoz forgatott videoklipet, egy hófehér ruhában fényképezkedett, ami később Twitteren lett a profilképe. A fotó akkor hatalmas feltűnést keltett, de amikor megjelent a kisfilm kiderült, hogy csak az egyik jelenetben viselte az ominózus ruhát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek