Starity

Johnny Depp strandot nevezett el barátnőjéről

2012. december 28. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Amber Heard után nevezett el egy strandot szigetén a színész, egyfajta karácsonyi ajándékként.

hirdetés
Johnny Depp strandot nevezett el barátnőjéről

Az A Karib-tenger kalózai sztárjáról köztudott, hogy saját szigetet tudhat magáénak a Bahamákon. Karácsonyi ajándékként kedvesét, Amber Heardöt azzal lepte meg, hogy az egyik strandot róla nevezte el. A negyvenkilenc éves Johnny a térképet fürkészte, amikor feltűnt neki, hogy a szabadstrand leginkább egy női csípőre emlékeztet.

„Johnny tud egy-két dolgot a romantikáról, mivel tizennégy éven át a francia Vanessa Paradis-val járt. Jelenleg is Amberrel tartózkodik a Bahamákon, ahol bemutatta az Amber's Cove elnevezésű strandot számára” – tudósította a The Sun magazint egy közeli ismerős.

A páros közös filmjük, a Rumnapló forgatása során került közelebbi viszonyba egymással, de a színésznő olyannyira nem szeretne komoly kapcsolatot, hogy ezt Depp tudomására is hozta. A színész viszont nem adta fel: amint véget vetett Paradis-val való kapcsolatának, versekkel és rózsacsokrokkal bombázta Ambert, hogy meggyőzze szándékáról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek