Starity

Miss Tourism International 2012: a győztes Miss Philippines

2013. január 02. 16:04   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

16. alkalommal került megrendezésre a Miss Tourism International verseny, melynek helyszíne Malaysia volt. A verseny végén Miss Philippines állhatott a dobogó legfelső fokára.

hirdetés
Miss Tourism International 2012: a győztes Miss Philippines

A 2012-es év utolsó napján került megrendezésre a Miss Tourism International verseny döntője, amit idén Malaysiában rendeztek meg. Idén 54 lány vett részt a megmérettetésen. A versenyt a lányok egyenkénti bemutatása nyitotta meg, majd egy táncos produkció következett.

Ezt követően kiosztották a különdíjakat, Miss Venezuela nyerte a Miss Focus Point Dazzling díjat, Miss Poh Kong Glamour a paraguayi lány lett, Miss Indonesia nyerte el Miss Beautiful Hair címet, végül a nigériai lánynak adták át a Miss Glamsmile díjat. A magyar versenyzőt, Molnár Ágit beválaszották a legjobb háromba a Miss Talent kategóriában, melyet végül Miss Malaysia nyert. A külödíjak kiosztása után egy táncos produkció következett.

Ezt követően a lányok estélyi ruhában vonultak a színpadra, majd egy énekes produkció után felsorolták a középdöntősök nevét. A legszebb tíz közé Miss Venezuela, Miss Philippines, Miss Australia, Miss Thailand, Miss Russia, Miss Malaysia, Miss Paraguay, Miss China, Miss India, Miss New Zealand került. A lányoknak élőben kellett interjút adni, ezt követően egy újabb pontozáson estek át.

A Dreamgirl of The Year International 2012 cím birtokosának a maláj lányt választották, a Miss Tourism Cosmopolitan International 2012 paraguayi lány lett, idén a venezuelai küldött nyerte el a Miss Tourism Global International 2012 címet, ausztrál lányt koronáztak Miss Tourism Metropolitan International 2012-vé, a győztes pedig, azaz az idei Miss Tourism International Fülöp-szigetek küldöttje, Rizzini Alexis Gomez lett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek