Starity

Kim Kardashian: „Nincsenek reggeli rosszulléteim”

2013. január 02. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kim Kardashian és Kanye West boldogabb, mint valaha. Erre ékes bizonyíték, hogy néhány nappal ezelőtt jelentették be, hogy úton van első közös gyermekük. Kim ezzel kapcsolatban osztott meg néhány részletet az újévi partiján.

hirdetés
Kim Kardashian: „Nincsenek reggeli rosszulléteim”

2012. utolsó napjának reggelén derült ki, hogy Kim Kardashian és Kanye West hamarosan szülői örömök elé néznek. Az ifjú pár és családjaik természetesen nagyon izgatottak a baba miatt – Kim nővérei például Twitteren csiripelték el örömüket, míg maga Kim akkor még nem írt semmit egyik profiljára sem.

Tegnapelőtt este Kim és Kanye Las Vegasban búcsúztatták az óévet, a reallitysztárt akkor interjúvolták meg várandóssága kapcsán: „Eddig jól éreztem magam, nem voltak reggeli rosszulléteim, de így sem könnyű. Az emberek azt mondják, hogy könnyű és mulatságos, de szerintem sokkal inkább a tested megismeréséről szól. Eddig jól érzem magam, szóval minden rendben.”

Amellett, hogy Kim elmondása szerint remekül érzi magát, azért fúrja a kíváncsiság is: „Izgatott vagyok! Persze, hogy tudni akarom a gyermekem nemét! Még nem vagyunk ott időben, de ha már lehet tudni, akkor mindenképp szeretném.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek