Starity

Könyvet ír Zámbó Krisztián

2013. január 02. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes könyvet ír életéről, sorsáról és az X-Faktorban töltött hónapjairól. Beszámol arról is, hogy hogyan fogadták el őt vetélytársai.

hirdetés
Könyvet ír Zámbó Krisztián

Az X-Faktor 6. helyezettje, Zámbó Krisztián könyvet ír. Krisztián már „jártas” a könyvkiadásban, már évekkel ezelőtt megjelent egy iromány, amihez a nevét adta. A Vallomás édesapámról című könyvet bár másvalaki rögzítette írásba, hamar sok vevőre talált, nyilván annak köszönhetően, hogy nagyon sok Jimmy rajongó él máig is.

Ebben több 100 oldalban viszont nem Krisztián édesapja lesz a középpontban – értesült erről a Blikk. Az X-Faktor versenyzője magát, a sorsát és az X-Faktoros időszakát akarja bemutatni az embereknek. Hogy ez az olvasmány sikeres lesz-e, az kétséges, hiszen jóval kisebb rajongótábor tudhat magának Krisztián, mint amekkora apjának van. Bár a „kis Jimmy”-nek nem kell aggódnia művének sikerétől. Ugyanis a Blikk információi szerint a könyvet egy kiadó felkérésére kezdte el írni. A hírek szerint a kiadóval 5 millió forint fix gázsiban állapodott meg, a könyv sikerétől függetlenűl. Ami valljuk be, nem kis pénz ahhoz képest, hogy nem tapasztalt ezen a téren.

„Az ötmillió nagyon szép összeg, annyiért megéri könyvet írni. Főleg úgy, hogy ez lesz Zámbó Krisztián első ilyen jellegű munkája, tehát nem nevezhető mindennaposnak ez a fizetség. Egyébként az a gyakorlat, hogy vagy egy összegre szerződik a megrendelő az íróval, vagy sikerdíjat kap, ami változó, hány százalék az eladott könyvek alapján. Talán Krisztián éppen azért választotta az előbbit, mert nem lehet tudni, hányan veszik majd meg a könyvét” – nyilatkozta egy író, aki nem vállalta fel nevét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek