Starity

Meghalt a Justin Biebert üldöző lesifotós

2013. január 02. 22:10   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tragédiával végződött egy Los Angeles-i paparazzó esete, aki egy sokat érő képet szeretett volna készíteni Justin Bieberről, azonban egy forgalmas útszakasz nem éppen a legjobb helyszín erre, így halálra gázolták a fotóst.

hirdetés
Meghalt a Justin Biebert üldöző lesifotós

Szilveszter éjjele az embereknek általában a buliról és a jókedvről szól, azonban nem mindenki köszöntötte ilyen vidáman az újévet, ugyanis egy Los Angeles-i paparazzó pár kép miatt a vesztébe menekült – még a rendőrök figyelmeztetésével sem törődött, így tegnap este életét vesztette a kórházban.

A kaliforniai rendőrség elmondása szerint a férfi pár kép reményében követte Justin fehér színű Ferrariját, és amikor látta, hogy a rendőrök megállítják az autót egy rutinellenőrzés miatt, kapott az alkalmon, kiszállt a saját kocsijából és – mit sem törődve a forgalommal – Justin autója felé vette az irányt. Az igazoltató rendőrök ugyan figyelmeztették a paparazzót, hogy életveszélyes egy gyalogosnak az útszakasz, ő nem törődött vele – ez később a halálát okozta, ugyanis egy arra haladó sofőr már nem tudta kikerülni a férfit, így elütötte őt.

Talán a legmegrázóbb a dologban az, hogy a kanadai énekes nem tartózkodott a gépjárműben, két barátja vezette azt, így a fotós még csak képet sem tudott volna készíteni.

A tragédiát azóta már Justin Bieber is kommentálta, ő így beszélt az esetről: „Bár én nem voltam jelen, és nem vettem közvetlenül részt a tragédiában, mégis gondolataimat és imáimat küldöm az áldozat családjának. Remélhetőleg ez az eset inspirálni fog valami értelmes jogszabályt vagy bármilyen más szükséges lépést, hogy megvédjék az életét és biztonságát a hírességeknek, rendőrtiszteknek, ártatlan járókelőknek és maguknak a fotósoknak is.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek