Starity

Radics Gigit küldik az Eurovízióra

2013. január 04. 12:12   |   Szerző: DreamGirl11

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 15 éves Radics Gigit kiadója indítja az Eurovíziós Dalfesztiválon. A többi induló esélytelennek érzi magát vele szemben.

hirdetés
Radics Gigit küldik az Eurovízióra
Fotó: TV2

A fiatal lánynak ismert és kevésbé ismert előadókkal kell megküzdenie, hogy képviselhesse hazánkat az Eurovíziós Dalfesztivál Svédországban megrendezendő döntőjén. Több induló azonban a visszalépést fontolgatja, ugyanis esélytelennek érzik magukat a Megasztár felfedezettje mellett.

„Sokan gondoljuk úgy, hogy felesleges elindulnunk az Eurovízión. Többen úton-útfélen hangoztatják, hogy úgyis ők fognak nyerni. Sőt azt beszélik, hogy mindez azért lesz így, mert az MTV maga kérte, hogy induljanak, olyan nagy szüksége van a televíziónak rájuk. Azt is mondják, hogy máris az elődöntőben vannak, méghozzá abban, amelyikben akarnak” – nyilatkozta egy neve elhallgatását kérő jelentkező a Blikknek.

Ugyanakkor Gigi állítólag még csak nemrég tudta meg, hogy indul a versenyen, menedzsere ugyanis karácsonyi ajándék gyanánt lepte meg a hírrel. A dal kiválasztása február 2-án indul az M1-en, amire Gigi mellett jelentkezett még többek között Brasch Bence, Fehér Zoli és Gáspár Laci és Vastag Tomi is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek