Starity

Jennifer Lawrence kis híján lenyilazott egy betörőt

2013. január 03. 19:07   |   Szerző: mse90

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az éhezők viadala sztárja nemrég a Vanity Fair újságírójának mesélt az incidensről, valamint a munkájával kapcsolatos nézeteiről.

hirdetés
Jennifer Lawrence kis híján lenyilazott egy betörőt

Köztudott, hogy a fiatal színésznő komoly íjászati tréningen esett át, hogy megfelelőképpen formálhassa meg a poszt-apokaliptikus vadász szerepét, így nem meglepő, hogy amikor hazaérve betörés nyomait vélte felfedezni, első gondolata efelé vezetett.

„Miután behajtottam a garázsba, zajokat hallottam bentről. Úgy voltam vele, hogy nem hagyom őket meglógni, és mivel épp edzésről jöttem, az íjam és a nyilak ott voltak hátul az autómban. Kivettem a tegezt, és íjjal a kezemben mentem fel a lépcsőn. Aztán láttam, hogy a hátsó ajtóm nyitva, és emberek dolgoznak ott, úgyhogy csak annyit tudtam kinyögni, hogy »Hééé, hogy s mint?«.”

Lawrence barátai valamelyest csalódottak voltak az antiklimaktikus befejezés hallatán, és rögvest felajánlották, hogy megszerveznek neki egy látszólagos betörést, ahol kedvére nyilazhatja le a betolakodókat.

A 22 éves színésznő még mindig szoktatja magát a hírnévhez, és továbbra sem tudta megszívlelni a vörös szőnyeges megjelenéseket. Márpedig az elkövetkezendő egy-két hónapban kénytelen lesz megbirkózni a feladattal, hiszen a Napos oldalban nyújtott alakításának hála több díjátadó gálán is jelenése lesz. A munkájával kapcsolatban viszont még így is meglepően vélekedik:

„Nem akarok gorombának hangzani, de a színészet hülyeség. Mindenki azt kérdezgeti, hogyan vagyok képes megőrizni a józanságomat, de az igazság az, hogy semmi okom sincs önteltnek lenni. Nem mentek életeket. Ott vannak az orvosok, akik életeket mentenek, vagy a tűzoltók, akik égő házakba rohannak be. Én meg filmeket készítek.”

Bár nem érti a körülötte lévő felhajtást, azt azonban elismeri, hogy ha a saját bálványairól van szó, ő is képes őrültségekre.

„Megrémít, ha valakiért rajongok. Nem tőlük tartok, hanem önmagamtól, és attól, hogyan reagálok rájuk. Egyszer épp Bill Mahernek mutattak be, amikor láttam Meryl Streepet belépni az ajtón, és szó szerint Bill Maher arcába tenyereltem, mondván »Ne most, Bill!«, majd csak bámultam Meryl Streepre.” – Arra a feltevésre, hogy ezek szerint találkozott a színészóriással, csak legyint: – „Dehogy, csak ijesztően bámultam rá.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek