Starity

Ed Sheeran lett a legrosszabbul öltözött híresség

2013. január 05. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az új év közeledtével sok visszatekintés készült a 2012-es esztendőre, és a listáknak még mindig nincs vége. Az angol GQ magazin elkészítette a Legrosszabbul öltözött hírességek összegzését, amiben Ed Sheeran kapta az első helyet.

hirdetés
Ed Sheeran lett a legrosszabbul öltözött híresség

Azt már eddig is láttuk, hogy minden év végén listák készülnek, amik összefoglalják nekünk az adott esztendőben történteket.

Nemrég az angol GQ magazin is előállt egy ilyen összeállítással, ők az év legrosszabbul öltözött hírességeit vették egy kalap alá, a listájuk alapján pedig az egyre népszerűbb énekes, Ed Sheeran „győzött„, de nem sokkal maradt le mögötte a The Wanted énekese, Max George sem.

A vörös hajú énekes – aki többnyire pólókat, pulcsikat, halásznadrágokat és sportcipőket hord – így véleményezte a „díjat” a Twitteren: „Én lettem az első számú legrosszabbul öltözött férfi a GQ-ban, örülök, hogy észrevették. Pedig egyszer felvettem egy Burberry-zakót is."


Ed így öltözött az egyik rendezvényre

Az amerikai GQ magazin is megcsinálta ugyanezt a listát, ott Katy Perry exférje, Russell Brand lett az első.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek