Starity

Megan Fox halálhírét terjesztették a Twitteren

2013. január 06. 17:05   |   Szerző: Lady Suzy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabban Megan Fox életét forgatták fel a Twitterezők, ugyanis a napokban elterjedt a hír, miszerint a gyönyörű színésznő elhunyt.

hirdetés
Megan Fox halálhírét terjesztették a Twitteren

Már hozzászokhattunk, hogy a Twitteren gyakran terjednek olyan hírek, melyeknek semmi igazságalapja, közülük is a legnépszerűbbek a halálesetek. Ezúttal a Transformers-filmek sztárja esett a csiripelők áldozatául – a RIP Megan Fox órákig szerepelt a világtrendek között.

Mindannyian ismerjük már a pletykák rohamos hódítását. Sokszor ezek ártalmatlan viccnek indulnak, ám van, aki mégis komolyan veszi és mindenütt elhíreszteli. Ez történt ebben az esetben is, ugyanis a hírek megjelenése után pár órával már a színésznő halálával volt tele az internet.

Biztosíthatunk mindenkit, Megan él és virul, sőt még arra is volt ideje, hogy létrehozzon magának egy saját Twitter-profilt, első tweetjében pedig rögtön megcáfolta a pletykákat:

Hihetetlen módon lekéstem a bulit, de most mégis itt vagyok. Na akkor most mi van? – csiripelte Fox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek