Starity

DD Kobe: „A klipforgatás szerintem egy önkifejezés"

2013. január 08. 16:04   |   Szerző: rathmate

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal Németh Dánielt, művésznevén DD Kobe-ot faggattuk új klipjének a forgatásáról.

hirdetés
DD Kobe: „A klipforgatás szerintem egy önkifejezés"

Legújabb videokliped Szuszán Roland közreműködésével készült el, Szerelmes lány címmel. Honnan ismered Rolandot?
– Rolit a nemrég megalapított saját kiadóm (VoiceMaps) által ismertem meg. Megkeresett minket egy ütős anyaggal, és egyből leszerződtettük az idei volt x-faktoros előadót. Innen az ismeretségünk.

Hány helyszínen forgattátok a videoklipet?
– Két helyszínt terveztük be, amiből végül három lett. Egy veszprémi és egy budapesti szórakozóhelyen is vettünk fel jeleneteket, a harmadik helyszín pedig egy autó hátsó ülése volt. (nevet)

Kivel forgattátok a klipet?
– Most is az ImagiCore kreatív csapata állt rendelkezésemre, velük mindig valami ütős dolog kel életre. A lélektükör és a Sunyistyle is az ő nevükhöz köthető, és ezt a már már hagyománynak mondható közös munkát most sem kívántam megszakítani. Egy kreatív és összeszokott lelkes csapatról beszélünk, akiknél egy ideje már társrendezőként is tevékenykedek, így alap lépés volt számomra, hogy az IC-vel hozzuk ki az ötödik klipemet még az idén a közönségnek!

Van sztorija a klipnek vagy image filmet csináltatok?
– Az eddigi videóm többnyire sztorisak voltak, most viszont image klip érkezik. A sztorivonalat most minimálisra vettük, de a dal önmagáért beszél.

Számodra nyűg egy klipforgatás, vagy élvezed ezt a részét is a munkádnak?
– A klipforgatás szerintem egy önkifejezés! Én gyerekkoromban filmrendező szerettem volna lenni, középiskolás koromban pedig operatőr. Mindig érdekelt a kamera mögötti élet is, így abszolút nem érzem nyügnek a „rendezői” feladatkört sem. Tök jó dolog az, ha valamit megálmodsz, és azt meg tudod mutatni másoknak is. Ez nem egy olyan dolog, mint amikor elmeséled valakinek egy napodat például. Elképzeli az illető, de nem azt látja, amit te. Az érzések mellett nekem a vizualitás is nagyon fontos szerepet játszik az életemben.

Rengeteg rajongó várja már a Lélektükör 2-őt. Mikorra várható az érkezése?
– Tényleg sokan várják, (nevet) aminek tök örülünk. A lélektükörrel, úgy gondolom, magasra tettük a mércét, és nem akarjuk elkapkodni a második részt. A folytatás jó ideje a fejemben van, hiszen igaz sztorit ölel fel a dolog. Mostanra érik lassan be a végleges formája a dolognak, így bátran ki merem már most állítani, hogy jövő évben ez lesz az első projekt, amit a „virtuális vászonra” fogunk felfesteni nektek!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek