Starity

Fassbender üveggyapotfejű lett

2013. január 12. 13:01   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmje kedvéért a színész üveggyapot figurát visel a fején a teljes játékidőn keresztül.

hirdetés
Fassbender üveggyapotfejű lett

Michael Fassbender mindig meg tudja lepni a filmek szerelmeseit. Legújabb, Frank című filmjében a színész egy Frank nevű legendát fog alakítani. Frank Sidebottom Michael szülőhazájában is jól ismert legendás figura, aki tulajdonképpen egy beöltözött színész volt a 80-as években.

A történet egy Frank nevű rockénekesről szól, aki találkozik egy másik feltörekvőben lévő énekessel (Domhnall Gleeson), és alakítanak egy bandát, amivel szeretnének befutni, de az csak nehezen sikerül, mert a zeneipar nem veszi komolyan a zenéjüket, ami eltér a manapság rocknak nevezett műfajtól. A média kedvéért a saját stílusukon sem változtató banda vicces kalandjait ismerhetjük a filmben, a névtelenségtől karrierjük csúcsáig, amiben a főszereplő, Michael Fassbender említett Frank üveggyapot fejfiguráját viseli majd, végig az egész filmben.

Az Independent birtokába jutott információk szerint a rendező nem szeretné, ha filmje „egy újabb Fassbender-film lenne”, szerinte Michael az Michael, és aki valóban szereti a színészt, így is, úgy is megnézi majd a filmet, lényegtelen, hogy megszabadul-e a műfejtől vagy sem. Michael és a rendező maga döntött így, közösen, hiszen el akarták kerülni, hogy filmjüket csak Fassbender feje miatt nézzék meg többen. A rendező tisztában van azzal, hogy így kevesebben nézik meg, de szerinte ez lényegtelen, mert egy nem szokványos, nem sablonos filmet akart készíteni, Michael ötlete pedig tökéletesnek bizonyult. A különlegesség talán megkérdőjelezheti a rendező és Michael ép elméjét, akik röhögve beszélnak arról, hogy a múlt pénteken Új-Mexikóban elkezdett forgatáson már mindenki megszokta, hogy Michael fején minden jelenetben egy üveggyapot fej van.

Maggie Gyllenhaal csatlakozott a stábhoz, ami jövő hónapban Írországba költözik, hogy folytassák a film felvételét, amit egy, a filmben hallható soundtrack album rögzítése követ.

Az első megjelent fotón a film triója, Maggie, Michael és Domhnall látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek