Starity

Thalía főszerepet kap egy telenovellában?

2013. január 12. 20:08   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy újabb pletyka merült fel Thalíáról: lehet, hogy ő lesz a női főszereplője a legújabb Salvador Mejia-sorozatnak, legalábbis a producer őt akarja megszerezni.

hirdetés
Thalía főszerepet kap egy telenovellában?

Nemrégen még olyan híresztelések kaptak szárnyra, hogy a mexikói énekes-színésznő lesz a partnere William Levynek a La Tempestad című új szappanoperában, de úgy tűnik, ez kacsának minősült.

Azonban lehet, hogy Thalía mégis szerepet kap egy másik telenovellában, méghozzá ő lenne a női főhős. A férfi főszereplő a Marichuy – A szerelem diadal sztárja, Mark Tacher lenne.

Az Emperatriz de la Belleza a Montecristo című széria feldolgozása, és Salvador Mejia lesz a producere. Mindezek így garantálják a sorozat sikerét, hiszen a kétgyermekes anyukát 1999-óta, azaz a Rosalinda óta nem láthattuk egyetlen egy telenovellában sem, valamint a producer személye sem elhanyagolható, hiszen az ő szériái rendre jó nézettséget szoktak produkálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek