Starity

Magyarországra látogatnak a Vámpírnaplók sztárjai

2013. január 17. 10:10   |   Szerző: Nancy_96

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Vampire Diaries sztárjai Magyarországra jönnek egy közönségtalálkozó keretein belül.

hirdetés
Magyarországra látogatnak a Vámpírnaplók sztárjai

Idén hazánkban is megrendezésre kerül a Charming Vampires Convention and Environmental Event, ami nem más, mint egy közönségtalálkozó, melyen az Amerikában népszerű The Vampire Diaries sztárjai lesznek a vendégek.

Eddig a meghívottak között szerepel Ian Somerhalder, Sara Canning, Matthew Davis, Todd Williams és az Ian Somerhalder Foundation igazgatója, Kim Klinger is.

A Convention legnépszerűbb részei a panelek, ahol a színészek beszélgetnek, és lehetőség van kérdezni is tőlük. Többféle jegy vételére is van lehetőség, melyek lehetőséget adnak fénykép készítésére, autogramszerzésre és beszélgetésre is. A Convention a megvásárolt jegyek árának 25%-ával az Ian Somerhalder Foundation környezetvédelmi alapítványt támogatja.

A találkozó 2013. június 28–30. között kerül megrendezésre Budapesten a Lurdy-házban. Jegyeket, illetve további információkat az e célból létrejött weboldalon találhatsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek