Starity

Golden Globe 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

2013. január 14. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People's Choice Awardson elkövetett bakik után a hírességeknek volt idejük gondosan kiválasztani a legcsodásabb ruhakölteményeket, amelyekben megjelenhettek a gálán. Lássuk a legszebbeket és a legrosszabbakat.

hirdetés
Golden Globe 2013: a legjobb és legrosszabb ruhák

Katharine McPhee

A Smash sztárja a Theyskens' Theorytól választotta ezt a lélegzetelállító ruhát, amely mély dekoltázsa ellenére nevezhető visszafogottan modernnek. A széles öv tökéletesen kiemeli a vékony derekát, és a színésznő mindenre figyelt: a szandál és a kiegészítői tökéletes összhangban vannak a ruhájával.

Claire Danes

A Homeland sztárja ragyogóan festett a Versace egyik ruhakölteményében, alig néhány hete adott életet gyermekének, a színésznő kirobbanó formában van. A réteges hatás tökéletes homokóra sziluettet eredményez, a vörös pedig kiemeli napbarnított bőrét és szőke loknijait.

Megan Fox

A Transformers sztárja egy egyszerű, csipkézett Dolce & Gabbanát választott, amely tökéletesen kiemelte nőies alakját.

Jessica Alba

A boldog családanya egy Oscar de la Renta-ruhát választott, amelynek hála igazi sellőként vonult a vörös szőnyegre. A mangó tökéletesen passzol bőrszínéhez, a ragyogó nyaklánc pedig eleganciára vall. Szép!

Kate Hudson

A szőke szépség egyszerre fest elegánsan és merészen ebben a fekete Alexander McQueen-ruhában. A jellegzetes öv kiemeli dereka vonalát, míg az arany bájos arcát emeli ki.

Jennifer Lawrence

A ruha egyszerűen kifogástalan. Az est nyertese nagyon is tisztában van azzal, hogyan kell ruhát választani, ebben a mangó Dior-estélyiben mindenkit elkápráztatott. A metálos csillogású öv kiemeli derekának vonalát, visszafogott, mégis briliáns.

Melissa Rauch

A Big Bang Theory sztárja egy pántnélküli vörös ruhakölteményt választott, amelyhez Stuart Weitzman Victoria nevű kollekciójából választott magas sarkút. Az élénk vörös tökéletesen kiemeli hamvas bőrszínét, kifogástalan!

Nicole Kidman

A színésznő elképesztően festett ebben a sötét Alexander McQueen-ruhában, a mellkasától deréktájékig tartó vízszintes és dőlt csíkok optikailag a karcsúbb benyomást keltik, bár Nicole egyébként sem panaszkodhat: alakja még mindig kifogástalan.

Hayden Panettiere

A Hősök sztárja menyasszonyhoz hasonlóan vonult végig a vörös szőnyegen Roberto Cavalli csodás ruhakölteményében, amelyhez egy halványrózsaszín retikült választott.

Ariel Winter

A Modern család sztárja túlságosan is fiatalnak tűnik ebben a „tündéri” összeállításban. Egy visszafogottabb színű ruha talán jobb választás lett volna, elvégre ebben inkább jelenhet meg babazsúron, mint egy neves díjkiosztón.

Nene Leakes

A fekete és fehér párosítása alapjában véve nem rossz ötlet, de a megvalósítás borzalmasan sült el. A szoknya mérete egyszerűen túlságosan is hatalmas, Nene akár embereket is bújtathatna alatta. Erre mondjuk, hogy ne... ne!

Halle Berry

Ritka, hogy ez az Oscart nyert szépség mellétrafáljon, de most alaposan sikerült neki. A vörös szőnyegen nagyon merész húzás nyomtatott dresszben megjelenni, ráadásul a rajta található hatalmas jobbra-balra nyisszantások miatt ezt az Atelier Versace-ruhát hamarabb lehet a tengerparton viselni egy nyaralás során.

Sienna Miller

Értékeljük a tavaszias ruhákat, de ez már nekünk is sok. Aligha tudjuk elképzelni, hogy ebben a szögletes micsodában Sienna kényelmesen sétálni tudjon, a kikandikáló virágokról pedig inkább ne is beszéljünk!

Eva Longoria

A Született feleségek sztárja nem panaszkodhat, általában mindig ízléses összeállítással örvendezteti meg a gálán résztvevőket, most azonban alaposan mellényúlt. Nem tudjuk, nézett-e tükörbe, amikor elindult otthonról, de ez a Pucci-ruha egyszerűen túl sokat engedett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek