Starity

Lindsay Lohan és Max George hivatalosan is randiznak

2013. január 14. 17:05   |   Szerző: CariDee

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lohan kisasszonyt, és a The Wanted sármos énekesét már korábban is hírbe hozták, most azonban hivatalossá vált, hogy randiznak is.

hirdetés
Lindsay Lohan és Max George hivatalosan is randiznak

A bajos színésznőről és Maxről már korábban, november táján felröppentek olyan pletykák, miszerint nem hivatalosan randiznak, azóta az éjszaka óta, amikor is Lindsay megütötte Tiffany Mitchellt egy klubban, és le is tartóztatták miatta. A színésznő akkor azt állította, hogy nem ütött meg senkit, viszont nem tagadta, hogy összetűzésbe keveredett Tiffanyval. Sőt, azt is bevallotta, hogy jövendőmondónak, cigányjósnőnek nevezte a nőt, miután az „ellopta” a szuper drága fekete bőr karkötőjét.

Nem világos, hogy vajon Max George figyelméért kerültek-e összetűzésbe, de The Wanted énekese azt mondta, hogy elutasította a filmcsillagot, hogy aztán tovább flörtöljön Mitchellel, felidegesítve ezzel Lindsay-t. Mindenesetre Lohan kisasszonyt aznap este testi sértés vádjával letartóztatták, és bár ő ártatlannak vallja magát, szemtanúk szerint a színésznő részeg volt aznap este – bár általában minden este, hiszen naponta két liter vodkánál meg sem áll – így szavainak hitelessége erősen gyanús lehet.

Januárban már arról is írt a külföldi sajtó, hogy Lindsay Londonban bulizik, miután a The Wanted meghívta őt. Most pedig a The Hollywood Gossip weboldalon arról is értesülhettünk, hogy Max elhívta Lohant a szülei házába, Manchesterbe, amíg a színésznő Angliában tartózkodott. Lindsay persze örömmel elfogadta a meghívást, és bemutatkozott a George famíliának. Nem is csoda, hiszen Max és a színésznő azóta tartják a kapcsolatot, hogy Lohan megjelent a múlt hónapban a Wanted legutóbbi koncertjén Amerikában. Max pedig azóta is hajthatatlan volt, szerette volna, ha szülei minél hamarabb megismerik a leányzót.

Közeli ismerőseik azonban még most is ragaszkodnak hozzá, hogy Lohan és George hivatalosan nem egy pár, csak nagyon jó barátok, és csak élvezik egymást társaságát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek