Starity

Niall Horan megszerezte a jogosítványát

2013. január 15. 14:02   |   Szerző: WhiteRose.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 19 éves énekes nemrég letette a vizsgát, és már autót is vezethet. Ő már a negyedik, aki a One Direction fiúbandából átment a teszten.

hirdetés
Niall Horan megszerezte a jogosítványát

Niall Horan múlt kedden, azaz január 8-án Borehamwoodban, Essexben átment a DVLA-n (Driver and Licencing Agency – Vezetői és Engedélyezési Hivatal). Egy lesifotós lekapta, amint egy favágó inget és farmert viselve elragadtatva száll ki egy piros Citroen autóból.

Mielőtt élesben is vezetni tanulhatott volna, Niallnek egy 25 órás intenzív tanfolyamon kellett részt vennie. A The Sun úgy tudja, az énekes egy 70,000 font értékű Range Rovert akar venni, hogy az legyen az első autója, ami hatalmas biztosítási számlát jelent számára.

Köztudott, hogy az együttes tagjai szeretik a drága autókat, Harry Styles 2011 decemberében egy 100,000 fontra becsült Audi R8-cal gazdagodott. Zayn Malik és Louis Tomlinson is vezethet már, így egyedül Liam Payne az, akinek sofőrre van szüksége.

Liam augusztusban ezt mondta a Daily Starnak: „Elméletben már letettem a tesztet, csak gyakorlatban nem. A többi fiú is elképesztő sportkocsikat vettek, szóval nem fogok megelégedni egy Corsával. Egy Mustangban gondolkozom” – számol be minderről a Hits Radio weboldala.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek