Starity

Hónapok óta beteg Keira Knightley

2013. január 15. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő tavaly óta szövődményes mellhártyagyulladásban szenved, mivel az első tünetek jelentkezésekor nem fordult orvoshoz.

hirdetés
Hónapok óta beteg Keira Knightley
Fotó: Carter Smith

A Veszélyes vágy sztárja tavaly óta küszködik egészségügyi problémákkal, az egyik forgatáson figyelt fel arra, hogy szúr a mellkasa, de először azt hitte, mindössze a bordáját ütötte meg. Mint kiderült, az állandó munka megtette hatását, és a mellhártyagyulladás ignorálása miatt a baj nagyobb lett, mint gondolta volna.

„Először nem fogtam fel, hogy a rengeteg munka miatt van, ostoba voltam, és sosem mentem orvoshoz. Egy idő után azonban már felállni sem tudtam. A barátaim ösztönzésére vizsgáltattam ki magam” – mesélte Knightley a Harper's Bazaarnak.

A színésznő jógázással igyekezett relaxálni, de az újabb sérüléseket eredményezett: „Az év végén a testem egyszerűen megtört, nem tudtam mit csinálni, így a jógához fordultam, de az a sz*r csak sérülésekhez vezetett.”

Keira jelenleg is orvosokhoz jár, és gyógyszerekkel enyhíti fájdalmait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek