Starity

Ők lesznek 2013 legnagyobb visszatérői

2013. január 16. 16:04   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az alábbi előadók több évnyi kihagyás után idén térnek vissza a zenei életbe. Cikkünk összegyűjtötte azokat a zenészeket-énekeseket, akik hosszú idő után, 2013-ban adnak ki új dalokat.

hirdetés
Ők lesznek 2013 legnagyobb visszatérői

Timbaland

Az énekes-producer négy éve adta ki legutóbbi albumát, a Shock Value II-t, azóta eltűnt a nyilvánosság elől, és a háttérbe húzódott, hogy más előadóknak írjon dalokat. Idén azonban újra a mikrofon mögé áll, és megjelenteti Shock Value III címre hallgató albumát, amelyen olyan előadók fognak közreműködni, mint Lindsay Lohan vagy Chris Brown.

Missy Elliott

Minden idők legsikeresebb női rappere az elmúlt években jó néhány híresség dalában működött közre, azonban önálló albummal 2005-ben jelentkezett utoljára. A Block Party címre hallgató korongról már megjelent két dal szeptemberben, és ígéretek szerint az új anyag a 90-es évek stílusát hozza vissza.

Eve

Még egy női rapper tér vissza ebben az évben. Eve új korongjára 11 évet kellett várni, habár 2007-ben kiadott két kislemezt, de albumát csak 2013-ban fogja megjelentetni, amely a Lip Lock címet kapta. Nemrégiben jelent meg róla egy újabb dal, a She Bad Bad.

Ashlee Simpson

Jessica Simpson húga 2004-ben tört be a zeneiparba. Ez idáig három albuma jelent meg – az utolsó 2008-ban –, első kettő lemeze listavezető volt az Egyesült Államokban. Az utóbbi éveket anyaságának szentelte, valamint a színészetet is kipróbálta, azonban idén negyedik stúdióalbumával tér vissza, amelyről egy dal, a Bat For a Heart már letölthető iTunesról.

Justin Timberlake

2013 minden bizonnyal Justin Timberlake-ről fog szólni. Az énekes hétfőn jelentette meg új kislemezét, a Suit & Tie-t, amely 30 ország iTunes letöltési listáját vezette. Legújabb albumát, a The 20/20 Experience-t hét évnyi kihagyás után fogja megjelentetni.

Hilary Duff

Az énekes-színésznő 2007-ben jött ki új albummal, a Dignityvel, amely különbözött addigi albumaitól. A kritikusok imádták új stílusát, és vélhetően új lemeze sem tér vissza a rockhoz, amelyen már 2011 végétől dolgozik.

Destiny's Child

A lánytrió 2004-ben jelentkezett utoljára új albummal, és idén sem adnak ki újat, mindössze egy válogatásalbumot, amelyen egy új felvétel, a Nuclear is helyet kapott. A dalt a SuperBowlon is elő fogják adni, azonban a főattrakció Beyoncé lesz.

Mutya Keisha Siobhán

Az eredeti Sugababes újra összeállt, és Mutya Keisha Siobhan (röviden MKS) néven térnek vissza. A lányok hamarosan Boys címen jelentetik meg visszatérő kislemezüket. 2001-ben zenéltek utoljára közösen, amikor Siobhán kilépett a csapatból, és Heidi Range kapta meg a helyét.

David Bowie

A zenészlegenda tíz év elteltével fogja kiadni huszonnegyedik stúdióalbumát The Next Day címmel, amely március 8-án kerül a boltok polcaira. Erről az első kislemez, a Where Are We Now? már múlt héten megjelent.

Fergie

A Black Eyed Peas énekesnője nemrég árulta el, hogy már javában dolgozik új albumán, így várhatóan idén kapni fogunk ízelítőt a készülő lemezből, már csak azért is, mert remények szerint a Black Eyed Peas 2014-ben megint összeáll. Fergie 2006-ban jelentette meg debütáló szólóalbumát, amely világszerte hatalmas sikert aratott.

André 3000

Habár az OutKast nem fog újra összeállni, de André 3000 szólókarrierbe kezd. Az elmúlt években Gwen Stefani és Beyoncé albumán is közreműködött, most azonban önálló lemezt fog piacra dobni, amelyről részletek még nem kerültek napvilágra. Az OutKast utolsó albuma 2006-ban jelent meg, így ez lesz az első albuma azóta.

Paramore

Hayley Williams bandája két tagtól is megvált, és négy év kihagyás után, áprilisban jelentetik meg új albumukat, a Paramore-t. Erről január 22-én érkezik az első dal Now címmel.

Dido

Az énekesnő a 2000-es évek elején sikert sikerre halmozott, és azon kevés brit zenészek közé tartozik, akik nyomot hagytak a tengerentúlon is. Legutóbbi albumát 2008-ban jelentette meg, visszatérése pedig idáig váratott magára. Lemeze Girl Who Got Away címmel márciusban jelenik meg.

Atomic Kitten

Az Atomic Kitten-rajongók valószínűleg már tűkön ülve várják, hogy kedvenceiktől új dalt hallhassanak. A brit lánytrió tíz év után Kerry Katonával, Liz McClarnonnal és Natasha Hamiltonnal tér vissza.

Lily Allen

Az énekesnő öt év szünet és két gyerek után vadonatúj néven tér vissza, ugyanis Lily mostantól Lily Rose Cooper néven tevékenyedik tovább. Tavaly Pink True Love című dalában működött kőzre. Harmadik albumát erre az évre ígéri, annak ellenére, hogy múlt héten született meg kislánya.

Little Boots

Az énekesnő négy éve jelentette meg első albumát, a Handset, amely egy teljesen új utat nyitott meg a brit zene számára. Victoria azóta eltűnt, de idén visszatér, ugyanis a napokban jelentette be, hogy elkészült legújabb albuma, de címét és megjelenési dátumát még nem árulta el.

30 Seconds To Mars

Idén a VOLT Fesztiválon koncertező zenekar szintén négy év után jelentkezik új albummal. Az együttes frontembere, Jared Leto elárulta, hogy kislemezük, az Up in the Air hamarosan megjelenik.

Ashanti

Az énekesnő legutóbb 2008-ban adta ki albumát, a The Declarationt, azonban nem aratott vele akkora sikert, mint addigi lemezeivel. Ashanti kiadót váltott, és az eOn Music gondozásában februárban jelenik meg Braveheart címre keresztelt korongja. Erről az első kislemez, a That’s What We Do R. Kelly közreműködésével hamarosan meg fog jelenni.

Mis-Teeq

Idén egy harmadik brit lánycsapat is visszatér, méghozzá a Mis-Teeq, akik legutóbb 2003-ban jelentkeztek új albummal, amelyen legsikeresebb daluk, a Scandalous is megtalálható. Most, tíz évvel később újra összeállnak. Alesha Dixon elmondta, hogy visszatérésük ütős lesz, és maradnak az R&B-nél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek