Starity

Az Alkonyat sztárpárja végleg szakított?

2013. január 16. 17:05   |   Szerző: GossipCat

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben még a nagy békülésről, közös házról és tervben lévő porontyokról olvashattunk, ám úgy tűnik, Robert és Kristen ismét szakítottak. A lány félrelépése óta nem nagyon volt felhőtlen a kapcsolatuk.

hirdetés
Az Alkonyat sztárpárja végleg szakított?

A brit The Sun információi szerint már az ünnepek alatt is nagy feszültség volt a sztárpár kapcsolatában, és Robert javaslatára az ünnepeket is külön töltötték. Az is igen feltűnő volt, hogy vasárnap, a Golden Globe-díj-átadóra is külön érkeztek. Úgy látszik, az Alkonyat szépfiúja megunta a színlelést/szenvedést, mert közölte Kristennel: inkább legyenek csak barátok.

Pattinson azt mondja, ezzel nem zárta ki annak esélyét, hogy újra kibéküljenek, de mindenek előtt a bizalmat kellene újjáépíteni, ami, úgy tűnik, a híresztelésekkel ellentétben mégsem sikerült az utóbbi hónapokban.

Egy, a párhoz közel álló meg nem nevezett forrás szerint Kristen eléggé kiborult barátja javaslatán, de aztán nagy nehezen elfogadta ennak döntését. Azonban nem adja fel, reménykedik benne, hogy idővel beforrnak majd a sebek, és újra az a pár lehetnek, akik régen voltak.

A színezést kihagyva azonban nagyon úgy tűnik, ez a békülés még várat magára, ugyanis a lány New Yorkba költözik, míg a színész továbbra is Los Angeles lakosságát boldogítja. Lehet, hogy tényleg csak az Alkonyat-széria befejezéséig színleltek, és most már útjaik végleg különváltak?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek