Starity

A Teen Wolf sztárja új szerepben

2013. január 18. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf jóképű sztárja, Dylan O'Brien megmutatta, a zene- és színészszakma mellett forgatókönyvíróként is megállná a helyét!

hirdetés
A Teen Wolf sztárja új szerepben

Jeff Davis nemrég közölte, Dylan O'Briennek nemcsak Stiles Stilinksky lesz az egyetlen munkája a közeledő Teen Wolf harmadik évadában! Ennek oka ugyanis, hogy a szintén fiatal rendező-sorozatíró Jeff meglátta, nemcsak a színészetben tehetséges Dylan. Erről nyilatkozott is:

„Már régóta próbálom rávenni Dylan O'Brient arra, hogy üljön le és segítsen nekem a sorozatot írni. Néha úgymond zaklatnom kell, hogy segítsen a viccesebb részek megírásában. A legtöbb ember tudja, Dylan sose mondana nemet úgy, hogy megbántson valakit. De a mai este, miután már leforgattuk Stiles jeleneteit, tett nekem egy szívességet, és leültünk együtt írni a forgatókönyvet. Ezután majd meglátjuk, melyik rajongó is ismeri annyira Mr. O'Brient, hogy kitalálja, a hatodik epizód melyik részének a forgatókönyvét írta ő.”

Ezek után nem kétség, a rajongók már kiéhezve várják, nemcsak az első részét a Teen Wolf – Farkasbőrben harmadik évadának, de a hatodikat is, hogy lássák Dylan alkotását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek