Starity

Jövőre várható Ed Sheeran második nagylemeze

2013. január 18. 15:03   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rajongók legnagyobb bánatára csak jövőre, 2014-re várható a britek egyik legígéretesebb tehetségének második stúdióalbuma.

hirdetés
Jövőre várható Ed Sheeran második nagylemeze

A 21 éves brit tehetséget, Ed Sheerant egyre többen szeretik és elismerik a világon, rajongótábora egyre csak nő, ami nem is csoda, hiszen a fiú az énektudása mellett a dalszerzéshez is nagyon ért, több slágerlistás dal is neki köszönhető.

Ebből az is adódik, hogy Ed mostanában nagyon elfoglalt, őszig szinte teljesen be van táblázva, így a rajongók legnagyobb bánatára a második album már csak a következő évben, 2014-ben várható.

„Szeptemberig turnén vagyok, utána pedig szükségem lesz egy kis szünetre. Már 26 új dalt írtam az új albumra, de ezeket csak 2014 elején lehet legkorábban kibocsátani" – mondta Ed a The Sun nevű brit lapnak.

Azonban egy jó hírt is megosztott a rajongókkal: első lemeze, a + (Plus) nemrég hétszeres platinalemez lett Írországban! Sikereit elnézve második korong is legalább ilyen népszerű lesz, de addig is meg kell elégednünk azokkal a dalokkal és klipekkel, amik eddig megjelenésre kerültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek