Starity

Olly Murs szerepelni fog a 90210-ben

2013. január 19. 13:01   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Olly jelenleg Amerika meghódításával tölti az idejét, amihez kapott egy remek segítséget, ugyanis egy kisebb szerepet osztottak rá a 90210 című sorozatban.

hirdetés
Olly Murs szerepelni fog a 90210-ben

Az kétségtelen, hogy a 2009-es angol X Factor második helyezettjének karrierje csak felfelé ível a tehetségkutató után, hiszen már megjelent harmadik nagylemeze is, valamint olyan előadókkal dolgozott már együtt, mint például Flo Rida.

Az angol fiú most Amerika meghódítását tervezi, amiben nagy segítségére lesz a 90210 című amerikai sorozat, amiben nemrég kapott egy kisebb szerepet. Azonban nem kell megijedni, Olly nem hagyja ott a zenélést a színészetért, hiszen az epizódban sem egy kitalált karaktert, hanem saját magát játssza, aki majd Liam és Navid segítségére lesz a sorozatban.

Az énekes epizódjának felvételére áprilisban kerül majd sor, és részben két Olly-dal is felcsendül majd, a Troublemaker és a Right Place Right Time.

„Ha az Egyesült Államokba jössz, a semmiből kell elkezdened. Ez egy új kezdet mindenkinek. Megmutathatjuk a tehetségünket és megpróbálhatunk új rajongókat szerezni" – nyilatkozta a brit tehetség az Entertainment Weeklynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek